Vaš pouzdan partner u obrazovanju

Edukacije

Odaberite naše tečajeve ili višemjesečne edukacije

Seminari i radionice

Želite brzo usavršiti znanje ili dobiti uvodno znanje o određenom području? Odaberite naše jednodnevne seminare!

Edukacijski programi

Želite temeljito znanje o određenom području ili upis zvanja u e-radnu knjižicu? Edukacijski programi su za Vas!

O nama

Saznajte više o našim projektima, partnerima i ponudi
Pružamo edukacije krojene prema vašim potrebama i znanja primjenjiva na tržištu rada

Mi smo Callidus - Ustanova za obrazovanje odraslih, te više od desetljeća pružamo edukacije, iskustvo i tim iskusnih edukacijskih eksperata za brojna područja poslovanja. Naša misija je pružati inovativne edukacijske programe i projekte, rješavati poslovne izazove i biti spona između kvalitetnih obrazovnih programa i potreba tržišta rada. Naše edukacijske programe provodi više od 30 vrhunskih edukacijskih stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u raznim područjima poslovanja. Programi obuhvaćaju sudjelovanje u grupnim radionicama, diskusije i konzultacije te samostalni rad od kuće putem učenja na daljinu. Zahvaljujući digitalnoj platformi za e-učenje, polaznici više ne moraju putovati na predavanja kako bi stekli znanje, već to mogu učiniti iz udobnosti vlastitog doma. Prva smo Ustanova koja je pokrenula edukacije poput drogerist, 3D dentalni tehničar, 3D specijalist, a mnoge naše programe verificiralo je Ministarstvo obrazovanja RH. Bivše polaznike okupljamo u Callidus Alumni klubu. Uspješnom realizacijom EU projekata ukupno vrijednih preko 11 milijuna €, aktivno pratimo svjetske trendove u obrazovanju i neprestano unaprijeđujemo razvoj novih tehnologija, programa i struka. O nama su prilog snimali N1 TV i Nova TV.

Mnogi naši programi omogućuju upis novog zvanja u e-radnu knjižicu! 

  • 446
  • 2621
  • 10972

Callidus team

Upoznajte team zadužen i zaslužan za zadovoljne polaznike, uspješno poslovanje i provedbu projekata
Antonija Briševac

Antonija Briševac

Voditeljica projekata
Antonija je radno iskustvo stjecala još tijekom studija ekonomije. Ima dugogodišnje iskustvo u osmišljavanju, pisanju, kontroli i implementaciji EU projekata u području obrazovanja. U Callidusu odgovorna je za cjelokupno vođenje i nadzor svih projekata Ustanove kao i članova projektnog tima.
Carmen Tariba

Carmen Tariba

Ravnateljica
Carmen je nakon studija u Njemačkoj i radnog iskustva u multinacionalnoj kompaniji otkrila strast prema obrazovanju. Danas, kroz ostvarivanje strateških partnerstva, uspješno upravlja raznim međunarodnim projektima na području cjeloživotnog obrazovanja i usavršavanja.
Gordana Marković

Gordana Marković

Voditeljica obrazovnih programa
Gordana je magistra povijesti umjetnosti i pedagogije. U Callidusu je kao asistent projektnog tima radila na provedbi EU projekata, a danas vodi obrazovne programe i koordinira više od 30 vrhunskih edukacijskih stručnjaka koji provode brojne Callidusove edukacije.
Miro Tariba

Miro Tariba

Voditelj osiguranja kvalitete
Miro je metodološki stručnjak specijaliziran za izradu didaktičkih, audio-vizualnih i interaktivnih nastavnih materijala. Uz smisao za rješavanje tehničkih problema i izgrađenu sklonost detaljima, Miro je neizostavni član Callidus teama.
Paulina Polak

Paulina Polak

Administratorica projekata
Paulina je diplomirala studij hrvatskog jezika i književnosti u Zagrebu. Završila je i program osposobljavanja za Voditeljicu izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova. U Callidusu planira, realizira, administrira i koordinira sve projektne aktivnosti.
Vjeran Debić

Vjeran Debić

Projektni asistent
Vjeran je projektni asistent u Callidusu i najnoviji je član tima. Obrazovanje je stekao na Sveučilištu u Puli gdje je završio studij poslovne ekonomije smjera financijski management. Danas u Callidusu kao član projektnog tima aktivno doprinosi provođenju projekata i ostvarivanju ciljeva ustanove.

Želite obrazovati svoje zaposlenike za određeno područje ili temu? Vrhunski predavači i instruktori mogu doći u Vaš prostor i održati program isključivo za Vas i Vaše zaposlenike. Otkrijte prednosti in-house edukacija!

Novosti

Saznajte kojim projektima se trenutno bavimo i koje nove edukacije pripremamo za vas

Gdje se nalazimo?

Nadomak smo centru grada, posjetite nas u Vukasovićevoj 1

Imate pitanje za nas?

Tu smo za Vas! Pošaljite nam upit putem obrasca ili nas nazovite na 01 4095 810 (08:30-16:30)