Vaš pouzdan partner u obrazovanju

Edukacije

Odaberite naše tečajeve ili višemjesečne edukacije

Seminari i radionice

Želite brzo usavršiti znanje ili dobiti uvodno znanje o određenom području? Odaberite naše jednodnevne seminare!

Edukacijski programi

Želite temeljito znanje o određenom području ili upis zvanja u e-radnu knjižicu? Edukacijski programi su za Vas!

O nama

Saznajte više o našim projektima, partnerima i ponudi
Pružamo edukacije krojene prema vašim potrebama i znanja primjenjiva na tržištu rada

Mi smo Callidus - Ustanova za obrazovanje odraslih, te više od desetljeća pružamo edukacije, iskustvo i tim iskusnih edukacijskih eksperata za brojna područja poslovanja. Uživajući višegodišnje povjerenje partnera i zajednice, svojim kreativnim i odgovornim poslovanjem realiziramo razne projekte i edukacije kojima je cilj motivirati pojedinca za daljnje usavršavanje i cjeloživotno učenje. Afirmirani smo kao društveno odgovorna, inovativna i kompetentna obrazovna ustanova s višegodišnjim iskustvom na nacionalnom i regionalnom tržištu u području pružanja usluga u obrazovanju i provođenju projekata. Zahvaljujući digitalnoj platformi za e-učenje, naši polaznici više ne moraju putovati na predavanja kako bi stekli znanje, već to mogu učiniti iz udobnosti vlastitog doma. Bivše polaznike okupljamo u Callidus Alumni klubu. O nama su prilog snimali N1 TV i Nova TV.

Mnogi naši programi omogućuju upis novog zvanja u e-radnu knjižicu! 

  • 446
  • 2714
  • 13478

Callidus team

Upoznajte team zadužen i zaslužan za zadovoljne polaznike, uspješno poslovanje i provedbu projekata
Carmen Tariba

Carmen Tariba

Ravnateljica
Carmen je nakon studija u Njemačkoj i radnog iskustva u multinacionalnoj kompaniji otkrila strast prema obrazovanju. Danas, kroz ostvarivanje strateških partnerstva, uspješno upravlja raznim međunarodnim projektima na području cjeloživotnog obrazovanja i usavršavanja.
Gordana Marković

Gordana Marković

Voditeljica obrazovnih programa
Gordana je magistra povijesti umjetnosti i pedagogije. U Callidusu je kao asistent projektnog tima radila na provedbi EU projekata, a danas vodi obrazovne programe i koordinira više od 30 vrhunskih edukacijskih stručnjaka koji provode brojne Callidusove edukacije.
Miro Tariba

Miro Tariba

Voditelj razvoja
Miro je metodološki stručnjak specijaliziran za izradu didaktičkih, audio-vizualnih i interaktivnih nastavnih materijala. Uz smisao za rješavanje tehničkih problema i izgrađenu sklonost detaljima, Miro je neizostavni član Callidus teama.
Paulina Polak

Paulina Polak

Voditeljica aktivnosti
Paulina je diplomirala studij hrvatskog jezika i književnosti u Zagrebu. Završila je i program osposobljavanja za Voditeljicu izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova. U Callidusu planira, realizira, administrira i koordinira sve projektne aktivnosti.
Vjeran Debić

Vjeran Debić

Projektni asistent
Vjeran je projektni asistent u Callidusu i najnoviji je član tima. Obrazovanje je stekao na Sveučilištu u Puli gdje je završio studij poslovne ekonomije smjera financijski management. Danas u Callidusu kao član projektnog tima aktivno doprinosi provođenju projekata i ostvarivanju ciljeva ustanove.
Katarina Petrović

Katarina Petrović

Administratorica projektnog ureda
Katarina je magistra edukacije sociologije te muzeologije i upravljanja baštinom. Katarina također ima Certifikat za Voditelja pripreme i provedbe EU projekata. U Callidusu administrira i koordinira provođenje obrazovnih programa i projektne aktivnosti.
Antonia Drezga

Antonia Drezga

Projektna asistentica
Antonia completed her graduate studies at the Faculty of Philosophy. Antonia participates in the creation and coordination of the development of didactic, audiovisual and interactive teaching materials, participates in the development of educational programs of the Institution and provides support for project activities

02 = DRUŠTVENA ODGOVORNOST

Nama društvena odgovornost nije deklaracija, već uvjerenje kojim živimo i radimo.
02 je simbol za ustrajanja na društvenoj odgovornosti i održivosti, nešto što smatramo bitnim poput zraka koji dišemo.
Naš trajni cilj je pomaganje zajednici i promoviranje svima dostupnog cjeloživotnog obrazovanja.

OTKRIJ BESPLATNE EDUKATIVNE MATERIJALE:

SAZNAJ VIŠE

Novosti

Saznajte kojim projektima se trenutno bavimo i koje nove edukacije pripremamo za vas

Gdje se nalazimo?

Nadomak smo centru grada, posjetite nas u Vukasovićevoj 1

Imate pitanje za nas?

Tu smo za Vas! Pošaljite nam upit putem obrasca ili nas nazovite na 01 4095 810 (08:30-16:30)