Vaš pouzdan partner u obrazovanju

Edukacije

Odaberite naše tečajeve ili višemjesečne edukacije

Seminari i radionice

Želite brzo usavršiti znanje ili dobiti uvodno znanje o određenom području? Odaberite naše jednodnevne seminare!

Edukacijski programi

Želite temeljito znanje o određenom području ili upis zvanja u e-radnu knjižicu? Edukacijski programi su za Vas!

O nama

Saznajte više o našim projektima, partnerima i ponudi
Pružamo edukacije krojene prema vašim potrebama i znanja primjenjiva na tržištu rada

Naše edukacijske programe iz različitih obrazovnih područja provodi više od 30 vrhunskih edukacijskih stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u raznim područjima poslovanja. Programi obuhvaćaju sudjelovanje u grupnim radionicama, diskusije i konzultacije te samostalni rad od kuće putem učenja na daljinu. Zahvaljujući učenju na daljinu, polaznici više ne moraju putovati na predavanja kako bi stekli znanje, već u vrijeme kad im to najviše odgovara, mogu samostalno savladavati gradivo putem naše digitalne platforme za učenje. Bivše polaznike okupljamo u Callidus Alumni klubu. Brojnim programima obrazovanja pomažemo i rješavamo problem nezaposlenosti. Uspješnom realizacijom EU projekte ukupno vrijednih preko 10 milijuna €, aktivno pratimo svjetske trendove u obrazovanju i neprestano unaprijeđujemo razvoj novih tehnologija, programa i struka. 

Naši verificirani programi omogućuju upis novog zvanja u e-radnu knjižicu! 

  • 446
  • 2621
  • 10972

Callidus team

Upoznajte team zadužen i zaslužan za zadovoljne polaznike, uspješno poslovanje i provedbu projekata
Antonija Briševac

Antonija Briševac

Voditeljica projekata
Antonija je nakon studija ekonomije vodila brojne uspješne projekte na Zagrebačkom sveučilištu. Uspješno vođenje projekata nastavila je i u Callidusu gdje je stekla dugogodišnje iskustvo u osmišljavanju, pisanju, kontroli i implementaciji brojnih EU projekata u području obrazovanja.
Carmen Tariba

Carmen Tariba

Ravnateljica
Carmen je nakon studija u Njemačkoj i radnog iskustva u multinacionalnoj kompaniji otkrila strast prema obrazovanju. Danas, kroz ostvarivanje strateških partnerstva, uspješno upravlja raznim međunarodnim projektima na području cjeloživotnog obrazovanja i usavršavanja.
Gordana Marković

Gordana Marković

Voditeljica obrazovnih programa
Gordana je magistra povijesti umjetnosti i pedagogije. U Callidusu je kao asistent projektnog tima radila na provedbi EU projekata, a danas vodi obrazovne programe i koordinira više od 30 vrhunskih edukacijskih stručnjaka koji provode brojne Callidusove edukacije.

Želite obrazovati svoje zaposlenike za određeno područje ili temu? Vrhunski predavači i instruktori mogu doći u Vaš prostor i održati program isključivo za Vas i Vaše zaposlenike. Otkrijte prednosti in-house edukacija!

Iskustva polaznika

Pročitajte što su napisali neki od polaznika naših edukacija. Njihovo pozitivno iskustvo i zadovoljstvo, naš su prioritet.

Novosti

Saznajte kojim projektima se trenutno bavimo i koje nove edukacije pripremamo za vas

Gdje se nalazimo?

Nadomak smo centru grada, posjetite nas u Vukasovićevoj 1

Imate pitanje za nas?

Tu smo za Vas! Pošaljite nam upit putem obrasca ili nas nazovite na 01 4095 810 (08:30-16:30)